Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Om det nu finns en Gud. Av Jack E. Gladh.


Kritik på en text (1566) om existenser



Frågan verkar inte vara om det finns en Gud eller inte. Utan om människors behov eller inte, av någonting överjordiskt att trösta sig med då egna orken tryter. Att ha en extra kompis att prata med är inte helt fel. En del har två eller till och med tre. Fast ingen annan "kan se" dem. Att kunna överlämna sig, att ge sig till, någon eller något utanför en själv är ett behov som går igen om vi träffar en vän, en mentor, någon att älska.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2016-07-29 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP