Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellan, ingen heter så

 

Det finns inget mellan val
Troende eller fiende!
Ond eller god!

Den goda(sex miljarder människor) står på den ena sidan världen över
Och
Den onda står på andra sidan världen

Med mig!
Eller,
Mot mig!

With me!
Or,
Against me!

Avec Moi!
Ou,
Contre Moi!

Conmigo!
o,
Contra mi

Och,
På arabiska
( maej aw thidii)

Så är det kravet från en religion på hela existensen

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2015-05-17 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP