Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rinn klocka rinn. kb


en grynigs kyss till kärleken

 

rinner mellan fingrarna

tiden

carpe diem finns ej för

tiden

rinner mellan fingrar

tiden

60 sekunder per minut

tiden

gör att jag längtar evighet

 

kan ej fånga dagen för

natten

är ännu ej över i grynigs ljus

natten

och skuggor från det förflutna bär

natten

som sin klädnad som sakta slits ut

natten

gör att jag har fått mörkersyn

 

för mig är du värd allt som ryms i

kärleken

vinden för mig som en grynigs kyss till

kärleken

som varken är bunden till tid eller natt

kärleken

till dig är min  morgondagg en nåd för

kärleken

är det ända som betyder något till sist

kärleken

 

kb




Bunden vers (Annat versmått) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-18 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP