Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oaser

 

oaser är det ont om

hägringarna är desto fler

vem vill inte andas fritt

dock hägrar vansinnet

i det ytliga vakuumet

i allt fler och fler.....

 

KB




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-19 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP