Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garden

Om jag släpper ut drömmarna

Genom att sänka den inre muren

Släpper jag då även in något

I så fall vad




Prosa av fredrik svensson
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-19 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrik svensson
fredrik svensson