Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svälja vatten.

Jag kände hur jag
svalde vatten.
Instinktivt försökte jag
hålla emot
för jag visste
att jag höll på
att drunkna.

Jag såg min kropp ligga där
uppspolad på stranden,
vid liv
fast ändå nästan död.
Sväljandes vatten.

En önskan där inuti
min våta kropp.
Att någon skulle finna mig,
bära mig,
rulla in mig i en filt
och värma mig vid en
öppen eld,
så som jag gjorde för henne.

Ryggen mot hela havet.
Huvudet in mot land
sväljandes vatten.

Man kan klara sig
över ett stort hav.
Man kan sedan riskera
att drunkna, dö
vid strandlinjen
sväljandes vatten.




Fri vers (Fri form) av filosofÅsa
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-19 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofÅsa
filosofÅsa