Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i den.....

 

 

ta emot den

vandra i den

gläds i den

skratta i den

gråt i den

älska i den

förlåt i den

lev i den

dö i den

återuppstå i den

se evigheten i den

se Honom i den

Han är den

nåden..

 

 

KB

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-20 10:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP