Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet att

 

 

utanför 

 

min hud, nära

är du

 

strax innan önskningarna

då kriget dragit förbi

 

inom

 

återstår det lugna fältet

färdigt

för oss

 

att genomspränga 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-20 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP