Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon skrev en text. Den fick sin läsare i mig. Jag kommenterade och här är den kommentaren presenterad, något redigerad dock, med några ord och ett komma. För att bättre passa formatet.


Kritik på en text (1351) ren och oförställd poesi




Om oviljan att
misslyckas som finns,
då går det

ändå att misslyckas.
Att det skulle
gå att flyga

mot solen utan
vingar eller någon
form av motorförsedd

farkost, av ren
och skär viljekraft,
så är det

mera osäkert dock.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-06 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP