Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Birgit.


Hennes händer mot min kind

Som en hundraårig

tramporgel

är min mormors

hud

hennes händer

mot mina kinder

berättar

otaliga sagor om en 

svunnen

barndom

 

 




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-20 15:39



Bookmark and Share


  blått nagellack
åh vad fint!
2015-09-21

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Berör

2015-07-18

  Ronny Berk
så vackert i bild och text !
2015-06-04

  Katinka VIP
Väldigt fin och kärleksfull dikt.
2015-05-23

    Oprofessionell
Vackert, får mig att tänka på min egen mormor och det känns ganska behagligt ändå. Fint!
2015-05-23

  Lars Hedlin
Berör inom!
2015-05-21

  KYREUS of Sweden
Rörande!
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP