Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älska mig själv, som min nästa.


Den svåraste av uppgifter, den största av utmaningar

Min största utmaning

den svåraste av uppgifter

att älska min nästa

som mig själv

och dessutom

utöver det

låta andra

älska 

mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-20 15:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-06-04

  Lars Hedlin
JA kanske är det just så!
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex