Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ska vi lära oss att se människan? http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/546580?programid=503


Fat theory

Den tjocka kroppen

diskuteras

på radio

 

En utställning

med enbart

tjocka

dansare

provocerar

 

Ständigt denna

utseendemässiga

fixering

kring hälsa

identitet

och längtan efter

acceptans




Fri vers av Tea Alex
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-20 16:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet !
2015-06-04

  Lars Hedlin
Bra att du belyser detta!
2015-05-21

  KYREUS of Sweden
"When will they
ever learn...."
/DYLAN
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex