Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag är ingen dag eller en massa dagar som blir ett år

En dag blir man överröst

Några månader senare är det så tunt

Ensamheten kommer tillbaka som en ångest

Du finns där men ändå inte

Jag är nöjd samtidigt som jag vill ha dej nära




Övriga genrer av viol03
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-21 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viol03
viol03