Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögonblicken som försvann i diset

 

Och,
På andra sidan välrdens slutända
Log de ögonblickarna mot mig så livlösa

Jag var där!
Mina drömmar var också där
En illustration av en vilsen pojke var där också

Men någonting som ej stämmer hände då
En obeskrivligt ögonblick fall sönder då
En evigt och obehagligtstund som inträffades

DÖDEN!
DÖDEN!
DÖDEN!

VAR ett FAKTOM!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2015-05-23 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP