Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En sorg för…

 


Smygande och sakta,
Börjar min skugga kliva ur tiden ut

Den bar med sig skulden från de gamla och nya tider
Den bar med sig bilden av en trasig själ, människa

Talar sorg och ensamhet!
Talar frågetecken och ensamhet!

Skam!
Skamligt ser på mig min egen skapare!

Skam!
Skamligt ser på mig världen, den svenska samhälligt!

Skam!
Skamligt ser på mig min egen skugga!

VRFÖR?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2015-05-23 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP