Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vädret överraskar


I månaden maj

I månaden maj
faller haglet i håret
även på gröna löv




Bunden vers (Haiku) av Ingegerd svedin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-23 14:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
just så; bra haiku !
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP