Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vindens härjningar


Björken

Björken vajar hårt
behåll dina blad snälla
jag gillar grön färg




Bunden vers (Haiku) av Ingegerd svedin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-23 14:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vem gör inte det! Hoppas din besvärjelse hjälper!
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP