Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ved och ved

 


Jag hugger ved
Och ved och ved o ved
För min vardagsliv

Förbereder mig för den kommande stormen

Hat!
Förföljelser!
Och flykt på nytt!

FLY FÖR LIVET!

Är västvärldens budskap till mig!
Är Sveriges budskap till mig!
Är …




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2015-05-25 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP