Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Självmord

 

Med tiden!
Blev känslan att begå självmord
Starkare och starkare och starkare

Med sorg!
Blev dagen i en svart kostym omklädd
Blev natten av bödeln bevakat

Två försök har jag gjort…
En i Iran som krigsfånge
Och en i Sverige också som krigsfånge




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2015-05-25 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP