Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivved

 

Det är några år sedan nu.

Jag med släkt plockade

drivved uttefter Alnöns kust.

 

Som drivved är även Du.

På min själs hav driver Du

omkring i mitt hjärtas sköra lust.

 

En dag ska jag bygga en himlasäng.

Av alla minnets drivveds bitar

som slipats mot varandra i havet.

 

Där ska jag ligga som på en blomsteräng.

Väntande på Dig för jag vet att snart är

tiden kommen då Vi går in i kärleks-navet.

 

Det är några år sedan nu.

Jag med släkt plockade

drivved uttefter Alnöns kust.

 

 

KB

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-03 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP