Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden mellan hägg och syrén

Tiden mellan hägg och syrén är ovanligt kort i år - om den ens existerar. Men det gör nu inte så mycket. Det finns knappt någon skomakare kvar, som kan ta ledigt i den.
Och alla de andra, de som inte är skomakare men har jobb, de arbetar häcken av sig och ser varken hägg eller syrén.
Medan de som inte har något jobb bara sitter inne och glor på telefon.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-25 19:15



Bookmark and Share


  erkki
Trevlig och kortfattad reflexion om tecknen i tiden.
2015-05-31

  Ingrid Trolle
Du har rätt. Tiden mellan
hägg och syren blev väldigt
kort i år och kylan gör att man
kanske inte kan ta skönheten
till sig som man brukar kunna.
Dessvärre är det så att de flesta
nu för tiden är helt koncentrerade
på mobilen och allt vad man kan
göra med den. Tyvärr kan man ju
inte trolla fram några jobb med den.
Det krävs utbildning för att få något
att göra som är avlönat.
2015-05-25

  Gunwale VIP
För att ändå försöka se något bra i det där sista: kontakten med andra kommer först för människan.
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP