Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar under promenad


Habitat

Hör tiden strömma
daggens silver mörkrets tår
lunglav min andning.




Bunden vers (Haiku) av Margit Grell VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-25 22:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text1
2015-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-05-26

  Ponkla
Mycket fint skrivet!
2015-05-26

    Oprofessionell
Är det inte fantastiskt när de tankar man får under en promenad ändå utvecklar sig till något vacker som denna text?
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell VIP