Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inga vyer

 

Det finns en plats
En hemligt plats

För de som sitter och sörjer sina liv
För de som blev bestulna på sina liv

Där solen aldrig går upp
Där kärleken aldrig existerar

Inga fönster
Inga vyer

Där jag och min trasig själ
Väntar eviga på rättvisa

Och slutet på älandet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2015-05-26 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP