Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andra chans i livet

 

Om gud ge mig andra chans i livet

Då önskar jag mig själv ett värdig liv
Då kommer jag utfylla alla mina drömmar

Då skulle jag sprida min själ i äng och hav
Då skulle jag dö lyckligt

Men,
Gud aldrig ger människan en andra chans!

Tråkigt!
Och orättvis!

Att man aldrig får andra chans i sitt liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2015-05-27 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP