Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lita inte sig på politiken!

 

Lita inte sig!

På öst eller väst!
Nord eller syd politikerna!

Tro aldrig att de jobbar för din skull
Tvärttom!

Alla politiker har en och samma syfte
Alla har ett ända mål

Att göre ditt liv till helvete!
Att dina skattepengar går mest som bistånd till utlandet

Att du är en ting som behövs för att utföra politiken
Att du aldrig våga stå för sig själv

Västvärlden ond hjärntvättar sina medborgare!
Värst hjärntvätt sker i Sverige… nonstop

Res upp sig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2015-05-27 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP