Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+ Inte igen

först så va det låtarna
sedan va det serien
där efter filmen

och
du.

efter 8 år.

ödet har lekt med mina känslor förr.
jag vill inte råka ut för dig igen.

plötsligt kom bilden oxå.

vad gör ni mot mig?

hade det varit meningen allt det här så hade han hört av sig.
ingen mening
inget öde.
bara
du.

..you where always on my mind..




Övriga genrer av Bisou
Läst 170 gånger
Publicerad 2006-04-17 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bisou