Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koltrastsafton

koltrasten
är oss en gåva ifrån himmelen
hans sång är gudasänd
och sprider evangelium
- älska älska älska
klingar den
- älska mjukt, smek stilla
- låt dig bäddas in av mina toner
sjunger den

ja
milt blir jag vidrörd i aftonsolen
genom trasten talar det outgrundliga
jag hör
jag dricker med öronen
nektar och balsam




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-29 11:27



Bookmark and Share


  Kikhorion
Jag älskar hur koltrastarna förgyller våren med sin sång. De är mina vänner.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP