Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kyrkogården

 

Förbi kyrkogården gick jag och grubblade!

En värld utan existens
Ett liv utan liv

En fuktig skymning i evigheten
En äng utan änglar

Ett hav utan horisonten
Ett öga utan syn

Ett ego utan ego
Ett jag utan jag


En bild av vilsenhet
En bild av lögner

En sann historia av mig själv !




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2015-05-29 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP