Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Naken och döv

 

I mina drömmar,

Ser jag ingen ljuvlig dröm utan mardröm
Ser jag ingen dörr eller några fönster

Vandrar jag i ingen skog
Seglar jag i inget hav

Jag är ensam i min verklighet
Jag är ensam i min overklighet

Jag är ensam i min ensamhet
Jag är ensam i min tysthet

Jag är ensam i min glädje
Jag är ensam i min sorg

Och ikväll!
Skall jag evig åter till ensamheten

Naken
Döv

Och blek!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2015-05-29 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP