Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter sommarn


Klagovisa

Blåsten härjar vilt
tränger genom jackans tyg
när kommer sommarn




Bunden vers (Haiku) av Ingegerd svedin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-29 16:00



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Igenkänning för oss som bor på dessa nordliga breddgrader. Längtan lyser igenom raderna.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP