Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUGGAN AV MITT FORNA JAG

skuggan av mitt forna jag

spelar högt, förlorar stort

dyker upp när allt känns bra

och när allting går som smort

kraften i adjö är stark

om adjö är mer än ord

låt mig återvinna mark

som är mycket mer än jord

 

kulorna, rouletterna

evigheten står på spel

matar in poletterna

ändå slår det alltid fel

skuggan av mitt forna jag

flyr från korset som jag fått

flyr från vetekornets lag

sår ut svartvitt, skördar grått

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/6 2015

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-02 15:21



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Det är rim och reson
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP