Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andante sostenuto



Såg upp och omkring
och där den djupa grönskan
som tog sig ton
återigen som förhoppning
och naturlig önskan

Allt var där orkestrerat
men också improviserat
i den stundvisa fågelsången,
ett soundtrack
med trasten som slutlig solist
i ett arioso på sin kvist
i solnedgången

som vore det ett ljudband etablerat
med all denna blom
och knoppning.







Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-03 15:47



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fint. Tycker att fåglarna är
ovanligt tysta i år kanske på grund
av kylan. De sjunger stundvis som
du skriver i din dikt.
2015-06-04

  Sunlight
Väldigt fint fångat..
den vackraste tiden..
2015-06-03

  RitaBrunner
Otroligt fin komposition om vårens läten!

2015-06-03

  Ingrid Trolle
En vacker vårdigt
fint förmed
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP