Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma får man ju...bagatell



Visst kan man tycka
att korta stunders lycka
bör vara längre




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-03 19:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det tycker jag också...:-)
2015-06-03

  Angela Bohlin VIP
Mm så är det allt!
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP