Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homeostasen

Homeostasen är viktig för människokroppen.
Allting ska regleras, ner till sista droppen.
Det mesta styrs noga högt uppifrån knoppen.
Homeostasen är viktig, ja du fattar galoppen.

När blodtrycket sjunker utsöndras renin
som sen klyver nåt annat till angiotensin
och då släpper binjuren ut aldosteron.
Homeostasen fungerar - nu dricker vi vin!




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 162 gånger
Publicerad 2015-06-12 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå