Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmuntran...bagatell



Säg ja till livet
och upptäck att det kommer
säga ja till dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-04 09:17



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vilken bra text!
2015-06-04

  Kim VIP
Ja åtminstone till vissa delar kanske...
2015-06-04

  Per "Läsaren" Sörqvist
bra levnadsyn, det!
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP