Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätt att göra armhävningar på. Låta armen gå fram och åter i en sorts cyklisk rörelse för att mata munnen med föda i fast eller flytande form. Att jogga och därmed försätta arm eller armar i rörelse, eller träna på annat sätt.


Det är verkligen högst märkligt




att hyggligt många människor
vurmar för att söka tillbringa
så mycket tid som möjligt på
andra ställen än i sovrummet.

Och det trots att de flesta av oss
säger oss vara hjärtligt trötta på
allt möjligt och bara vill sova
eller syssla med för i sovrummet

även annars lämpliga aktiviteter,
som att se på film, göra tvåhundra
och femtio armhävningar, läsa en
bok eller bara en smula dagdrömma.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-29 13:28



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Eller hur? Skumt! Folk vill lida och va duktiga.
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP