Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamnen

Vågspels rörelse
grunda havsvikars läte-
strandade själar.




Bunden vers (Haiku) av Margit Grell
Läst 606 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-04 21:46



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Man blir själaglad.
"Strandande själar"; så fyndigt!
2017-05-21

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text :) kram
2015-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke och känsla!
2015-06-05

    GG
Jag känner igen mig i dina rader, de är jättefina! Bra skrivet :)
2015-06-05

  Ponkla
Bra skrivet!
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell