Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting Finns Inte 9

Jag vet
ingenting
om allt.
Tomrummet
sväller till oigenkännelighet.
Det igenkänneliga.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-05 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP