Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROMANSEN ÄR DÖD

romansen är död

jag är död för romansen

ett utdraget, kampfyllt farväl

ett sorgflor som täcker

de liljekonvaljer

vars doft födde drömmar

i het tonårssjäl

 

 

snart dansar ni fram

under almar och lindar

och parken ska lysa av vitt

jag bär i mitt inre

en höstmånads vindar

en sorg över det som var mitt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-05 16:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Nostalgiska
vemodstoner
2015-06-07

    Tea Alex
jag bär i mitt inre

en höstmånads vindar

en sorg över det som var mitt


Fastnade för de här raderna. Så fint.
2015-06-07

  Daniela I
Duktigt, gillar denna.
2015-06-06

  Valter Örn VIP
Bra diktat och en tröst i sorgen är diktarförmågan som skapar fokusering på annat.
2015-06-06

  Jack E. Gladh VIP
Du finner ord som går
rakt in i själ och hjärta.

2015-06-05

    ej medlem längre
Så är det. Jättefint.
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP