Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnstorm

Åsynen av dig ger upphov till en dopaminkaskad.
Limbiska systemet får frispel och vet ej längre vad
dess roll som del av hjärnkontoret är.

När endorfiner flödar i takt till fågelsång
blir tankar irrationella gång på gång på gång.
Man kan ju nästan tro, att jag har blivit kär.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-05 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå