Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru Fortuna

Fru Fortuna vet inte vad rättvisa betyder
Vissa tycks ju aldrig någonsin ha tur
Kanske är det så att ingen längre Fru Justitia lyder
Måhända har hon gjort en och annan gudom sur




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-10 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå