Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asplövet

Ett sprött litet asplöv darrade för vinden.
Så nervöst det tycks mig vara.
Vad räds du, lilla asplöv?
Den friska vinden smeker dig bara.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-07 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå