Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subtilitet

Näckros eller nekros.
Liv eller död.
Fast jag vet inte
om det är så
stor skillnad
egentligen?




Fri vers (Fri form) av koboltblå
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-06-07 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå