Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renons

Kärlek kräver mod
Styrka, uppmuntran, närhet
Allt saknas hos mig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-06 18:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Naken ärlighet som berör.
2015-06-30

    ej medlem längre
Det man saknar nu..kan finnas vid ett senare tillfälle :)
2015-06-07

  Bo Himmelsbåge
Givet är Kärlek ett riskprojekt...!
... man kan vinna hösta vinsten... men man kan också få en nitlott...
Faktum är dock att man alltid kan lära sig något om sig själv o andra...
o förhoppningsvis går det bättre nästa gång...
Enligt min livsåskådning lever vi här på Jorden för att lära oss det vi behöver lära... går det inte i detta livet, får vi en nu chans... o.s.v.
So... give it a try, man... and god luck to you...!

Fin o modig haiku!
2015-06-07

    ej medlem längre
En haiku som berör mig ...
2015-06-06

    ej medlem längre
Dina ord berör ända in i hjärtat.
2015-06-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppas du finner det du saknar! Berörande haiku!
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén