Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset


jag skall inte säga
att du är mitt liv
för det är du inte

jag skall inte säga
att du är mitt allt
för det är du inte heller

men skall jag våga
att säga att jag älskar dig
när jag gör det?




Fri vers av Dödvatten och Gryning
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-04-17 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dödvatten och Gryning