Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det känns så onödigt


slut

jag vill inte

att det ska sluta 

här

vill inte att du ska

gå 

utan att få veta

hur jag älskade 

dig




Fri vers av Tea Alex
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-08 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex