Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Gunnar

Pojke arg!
Men pojke då, usss, inte så!!!
Och raseriet låstes in
i en stel kropp!
Men i fostbrödralaget
lockade svärdshugg vreden,
fast först när kosmos föddes
lossnade det
fruktansvärda kolossala livsfarliga
bärsärkaraseriet.
Och det var ju
ingenting!




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-10 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP