Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Ditt Hjärta

Kosmos brinner
floden rinner
släcker
räcker
hand till tröst
Ur flodens bröst
en röst
med toner rena
lena
vill jag
med mitt andetag




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-10 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP