Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Valborg


Jag SKA vara Ångestfri
hela dan, jag.
Ty ångest
är FARLIG.
Att känna ångest
är förbjudet,
gör jag det ändå
så går larmet
hos POLISEN.
Ångest
är ett brott,
självbestraffas
med isoleringscell.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-11 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP