Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm blev Verklighet

Jag ser dig le.
Du hör mig be
om nya tider.
Ingen lider,
ingen pinar,
ondskan förtvinar.
Vi rör varandra,
börjar vandra
en marsch enveten
mot evigheten.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-11 20:23



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist

2015-06-11

  Marianne Räf
Såå fint ! Gillar de - till synes -
lättsamma rimmen å de korta
rättframma raderna, som med
envetenhet, taktfast leder fram
dikten till en positiv avslutning!
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP